Αλωπεκία και Ατυχήματα

Αλωπεκία και Ατυχήματα

Η Προσθετική Μαλλιών που εφαρμόζεται στη Bergmann Kord είναι η τεχνική της μη χειρουργικής αποκατάστασης της τριχόπτωσης ή της απώλειας των μαλλιών.
Αποτελεί ιδανική επιλογή για περιπτώσεις που δεν επιθυμεί κάποιος να προχωρήσει σε μεταμόσχευση μαλλιών ή ανήκει στις περιπτώσεις που η λύση της μεταμόσχευσης μαλλιών δεν είναι προτεινόμενη.

Αποτελεί την ιδανική και μοναδική λύση σε περιπτώσεις των διαφορετικών και συγκεκριμένων τύπων αλωπεκίας
(γυροειδούς, ουλωτικής, καθολικής),  όπου δεν υπάρχει διαθέσιμη η σταθερή τριχοφυΐα και ο ιατρός δεν μπορεί να προτείνει τη λύση της αυτομεταμόσχευσης τριχών.

Επίσης, εφαρμόζεται εξαιρετικά σε άντρες και γυναίκες ως η μόνη επιλογή σε περιπτώσεις εγκαυμάτων ή ουλών από ατυχήματα που δεν υπάρχει διαθέσιμος υγιής ιστός ώστε να μπορεί ο πλαστικός χειρουργός να χρησιμοποιήσει και  θεωρείται η μοναδική τεχνική για τη κάλυψη των κενών σημείων.

Η επιλογή της Προσθετικής Μαλλιών με μόνιμο και σταθερό αποτέλεσμα εφαρμόζεται στη Ελλάδα αποκλειστικά από την Bergmann Kord.
Να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη τεχνική δεν έχει καμία σχέση με τις κλασικές περούκες παθήσεων.
Θεωρείται η αόρατη τεχνολογία και τα βασικά πλεονεκτήματα της τεχνικής είναι η αίσθηση φυσικότητας και απόλυτης επαφής με το δέρμα καθώς επιτρέπεται κάθε είδους δραστηριότητα χωρίς κανένα περιορισμό.

Στη Bergmann Kord η κάθε περίπτωση θεωρείται ως μοναδική και δίνονται ιδιαίτερες και διαφορετικές επιλογές ανάλογα το τύπο της απώλειας.
Έτσι έχει δώσει τη λύση σε χιλιάδες γυναίκες και άνδρες που αντιμετώπισαν σε κάποια φάση της ζωής τους το θέμα της  απώλειας των μαλλιών σε μικρό ή μεγάλο βαθμό και έλυσαν το πρόβλημα.

Η Bergmann Kord συνεργάζεται στενά με Δερματολόγους και Πλαστικούς Χειρουργούς, όπου οι επιλογές λύσεων σε θέματα απώλειας μαλλιών είναι αδύνατες με χειρουργικό τρόπο και αναζητείται η τεχνογνωσία της Bergmann Kord για να συνδράμει.

Εδώ μπορείτε να δείτε κάποιες από τις ειδικές περιπτώσεις αποκατάστασης των μαλλιών