Ανθρώπινο Δυναμικό

Ανθρώπινο Δυναμικό

Η ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Η Bergmann Kord δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο ανθρώπινο δυναμικό της που συμβουλεύει και στηρίζει από την αρχή όλους εκείνους που αντιμετωπίζουν προσωρινό ή και μόνιμο θέμα απώλειας ή αραίωσης των μαλλιών τους.

Τα βασικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν οι τεχνικοί σύμβουλοι:

Αρχικά είναι άριστοι χαρακτήρες και ολοκληρωμένες προσωπικότητες με άριστη κατανόηση της κάθε κατάστασης διαθέτοντας πολύ μεγάλη εμπειρία και επιπλέον έχουν άριστη εκπαίδευση γνωρίζοντας άριστα όλα τα τεχνικά θέματα που έχουν να διαχειριστούν μαζί με τους ενδιαφερόμενους.

Από τη πρώτη στιγμή, θα ακούσουν τις ανάγκες και θα προτείνουν τη κατάλληλη λύση σύμφωνα με την εμπειρία τους. Στη συνέχεια, θα συμβουλεύσουν και θα ασχοληθούν για να γίνει το αποτέλεσμα σύμφωνα με τις αρχικές επιθυμίες βοηθώντας στο τέλος στο πώς φροντίζονται τα νέα μαλλιά στην καθημερινότητα, ώστε να τα διατηρούνται όμορφα.

Εκπαιδευμένες Ομάδες 

Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς σε όλα τα υποκαταστήματα. Οι ομάδες αυτές αποτελούνται από έμπειρους συμβούλους, στυλίστες, κομμωτές και τεχνικούς εφαρμογών.
Πολύ τακτικά διοργανώνονται εκπαιδευτικά σεμινάρια για το τεχνικό δυναμικό μας με τις νεότερες και σύγχρονες τεχνολογίες σε όλους τους τομείς.
Στο πλαίσιο αυτό, έμπειροι και απόλυτα καταρτισμένοι επαγγελματίες έρχονται από το εξωτερικό και μεταδίδουν στα στελέχη μας τις γνώσεις τους.

Αποτελέσματα, τα οποία ξεπερνούν τις προσδοκίες του κάθε ενδιαφερόμενου. 

Ο αυστηρός επαγγελματισμός, το ειλικρινές ανθρώπινο ενδιαφέρον, η απόλυτη και ουσιαστική εξειδίκευση στο αντικείμενο, η εχεμύθεια, η διαρκής και τακτική εκπαίδευση, αλλά και το VIP service αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά των υπηρεσιών που προσφέρει σταθερά στο χρόνο, το ανθρώπινο δυναμικό της Bergmann Kord.

Το Ανθρώπινο Πρόσωπο 

Πάνω από όλα, οι άνθρωποι της Bergmann Kord βρίσκονται διαρκώς και ουσιαστικά δίπλα στον πελάτη, ενδιαφερόμενο ή φίλο, προσφέροντάς του κατανόηση, ανθρωπιά, θαλπωρή και πραγματικό ενδιαφέρον για το θέμα που αντιμετωπίζει.

Send this to a friend
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Ανθρώπινο Δυναμικό
Σύνδεσμος: https://www.wigipedia.gr/peruces-prosthetiki-malliwn-anthrwpino-dynamiko/