Ανθρώπινο Δυναμικό

Ανθρώπινο Δυναμικό

Η ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Η Bergmann Kord έχει τεχνικές ομάδες σε όλα τα υποκαταστήματα της, που αποτελούνται από έμπειρους στυλίστες, κομμωτές και τεχνικούς εφαρμογών.
Τακτικά εκπαιδεύει το τεχνικό δυναμικό της με ότι νεότερο υπάρχει στη συγκεκριμένη τεχνολογία.

Στο πλαίσιο αυτό, έμπειροι και απόλυτα καταρτισμένοι τεχνικοί έρχονται από το εξωτερικό και μεταδίδουν στα στελέχη της Bergmann Kord τις γνώσεις τους.
Παράλληλα μεταφέρουν τις  νέες τάσεις στην συγκεκριμένη τεχνική, μέσα από σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Έτσι ο κάθε πελάτης που έρχεται στην Bergmann Kord και επιλέγει τη τεχνική NEW AGE  για να αποκαταστήσει τα μαλλιά του, μπορεί να αισθάνεται απόλυτα σίγουρος για την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα από μια έμπειρη και καλά καταρτισμένη ομάδα υποστήριξης, η οποία είναι σταθερά δίπλα του.

Από τη πρώτη στιγμή οι άνθρωποί μας, θα ακούσουν τις ανάγκες και θα προτείνουν τη κατάλληλη λύση σύμφωνα με την εμπειρία τους.
Στη συνέχεια, θα κουρέψουν τα νέα μαλλιά, θα τα φορμάρουν και θα τα χτενίσουν σύμφωνα με τις επιθυμίες.
Θα βοηθήσουν και θα δείξουν πώς φροντίζονται τα νέα μαλλιά στην καθημερινότητα, ώστε να τα διατηρούνται όμορφα.
Τέλος, θα είναι πάντα διαθέσιμοι για να φροντίζουν και να συντηρούν τα αποτέλεσμα σε μηνιαία βάση.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία αναδεικνύουν τους λόγους για τους οποίους το ανθρώπινο δυναμικό της Bergmann Kord αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας της καινοτόμου τεχνικής NEW AGE.

Αποτελέσματα, τα οποία ξεπερνούν τις προσδοκίες του κάθε ενδιαφερόμενου. 

Ο αυστηρός επαγγελματισμός, το ειλικρινές ανθρώπινο ενδιαφέρον, η απόλυτη και ουσιαστική εξειδίκευση στο αντικείμενο, η εχεμύθεια, η διαρκής και τακτική εκπαίδευση, αλλά και το VIP service αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά των υπηρεσιών που προσφέρει σταθερά στο χρόνο, το ανθρώπινο δυναμικό της Bergmann Kord.

 

Πάνω από όλα, οι άνθρωποι της Bergmann Kord βρίσκονται διαρκώς και ουσιαστικά δίπλα στον ασθενή, πελάτη, ενδιαφερόμενο ή φίλο, προσφέροντάς του κατανόηση, ανθρωπιά, θαλπωρή και πραγματικό ενδιαφέρον για το θέμα που αντιμετωπίζει.

  Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.   
Send this to a friend
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Ανθρώπινο Δυναμικό
Σύνδεσμος: https://www.wigipedia.gr/peruces-prosthetiki-malliwn-anthrwpino-dynamiko/