Προσθετική για Γυναίκες

Προσθετική για Γυναίκες

Μπορούμε όλοι να φανταστούμε πώς νιώθει μια γυναίκα που αντιμετωπίζει το φαινόμενο της τριχόπτωσης ή της απώλειας μαλλιών για κάποιον λόγο. Αλλά και τις προεκτάσεις του φαινομένου στην προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική της ζωή.
Οι στατιστικές που διαθέτουμε αναφέρουν αυξανόμενα ποσοστά με το πέρασμα των ετών για όλο και πιο νέες ηλικίες γυναικών που υποφέρουν από κάποιας μορφής τριχόπτωση.

Η προσθετική μαλλιών NEW AGE της Bergmann Kord προσφέρει τη μόνιμη λύση σε χιλιάδες γυναίκες που αντιμετώπισαν το θέμα της τριχόπτωσης σε οποιοδήποτε βαθμό. Αυτή χαρίζει την ελευθερία επιλογής στυλ και χτενίσματος και τελικά το απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Για το γυναικείο φύλο, οι επιλογές για στυλ και χτένισμα είναι ατελείωτες.
Το ίδιο και οι απαιτήσεις για πυκνότητα, όγκο και μήκος μαλλιών, οι οποίες καλύπτονται σύμφωνα με τις επιθυμίες.
Η πραγματικότητα αυτή καθιστά έντονη την ανάγκη για την ευελιξία και δυναμική της τεχνικής να ανταποκρίνεται σε ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών.
Με τη συγκεκριμένη τεχνική καλύπτεται μόνο η περιοχή που έχει την αραίωση και μόνο όπου τα μαλλιά χρειάζεται να πυκνώσουν.

Με την τεχνική NEW AGE, τα νέα φυσικά μαλλιά εμπλέκονται με τα υπάρχοντα.
Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται ένα ενιαίο, χειροποίητο πλέγμα που χαρίζει πυκνότητα, όγκο, φυσικότητα και την αίσθηση των “δικών σας” μαλλιών. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν εμπλουτισμό των υπαρχόντων μαλλιών εφόσον ανάμεσα από τα καινούρια μπορούμε να έχουμε και τα υπάρχοντα τα οποία συμπληρώνουν το συνολικό όγκο.
Η προσθετική μαλλιών NEW AGE της Bergmann Kord εγγυάται την αποτελεσματική και επιθυμητή λύση.

Send this to a friend
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Προσθετική για Γυναίκες
Σύνδεσμος: https://www.wigipedia.gr/peruces-prosthetiki-malliwn-gia-gynaikes/