Προσθετική για Γυναίκες

Προσθετική για Γυναίκες

Η απώλεια των μαλλιών στις γυναίκες δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση. Μπορούμε να φανταστούμε πώς μπορεί να νιώθει μια γυναίκα που αντιμετωπίζει το φαινόμενο της τριχόπτωσης ή της απώλειας μαλλιών.
Οι προεκτάσεις του φαινομένου της τριχόπτωσης επηρεάζει την προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή. Οι στατιστικές που διαθέτουμε αναφέρουν αυξανόμενα ποσοστά με το πέρασμα των ετών για όλο και πιο νέες ηλικίες γυναικών που υποφέρουν από κάποιας μορφής τριχόπτωση.

Έχοντας εφαρμόσει συστήματα μαλλιών σε χιλιάδες γυναίκες που αντιμετώπισαν το θέμα της τριχόπτωσης σε οποιοδήποτε βαθμό, μπορούμε να πούμε ότι η συγκεκριμένη τεχνική, προσφέρει τη μόνιμη λύση. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι χαρίζει την ελευθερία επιλογής στυλ και χτενίσματος και τελικά το απόλυτα φυσικό και ταιριαστό αποτέλεσμα.

Υπάρχουν ατελείωτες επιλογές για χρώμα, στυλ και χτένισμα. Το ίδιο και οι απαιτήσεις για πυκνότητα, όγκο και μήκος μαλλιών, οι οποίες καλύπτονται στο τέλος σύμφωνα με τις επιθυμίες. Η πραγματικότητα αυτή καθιστά έντονη την ανάγκη για την ευελιξία και δυναμική της τεχνικής να ανταποκρίνεται σε ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών.

Με τη συγκεκριμένη τεχνική καλύπτεται με απόλυτη φυσικότητα η περιοχή που έχει την αραίωση και ακριβώς στα σημεία όπου τα μαλλιά έχουν ανάγκη να πυκνώσουν.
Με τις τεχνικές αυτές μπορούν τα νέα φυσικά μαλλιά να εμπλέκονται με τα υπάρχοντα. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται ένα ενιαίο, χειροποίητο πλέγμα που χαρίζει πυκνότητα, όγκο, φυσικότητα και την αίσθηση των “δικών σας” μαλλιών.

Ουσιαστικά πρόκειται για έναν εμπλουτισμό των υπαρχόντων μαλλιών εφόσον ανάμεσα από τα καινούρια μπορούμε να έχουμε και τα υπάρχοντα τα οποία συμπληρώνουν το συνολικό όγκο.