Ποιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Η Bergmann Kord από το 1979 ασχολείται αποκλειστικά με τις πλέον σύγχρονες και εξελιγμένες λύσεις προβλημάτων τριχόπτωσης και αποκατάστασης των μαλλιών.
Θεωρείται πρωτοπόρος στις σύγχρονες θεραπείες τριχόπτωσης και τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών.

Η φιλοσοφία της είναι, ότι δεν υπάρχει μια λύση που να εφαρμόζεται σε όλες τις περιπτώσεις και θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα για την σωστή επιλογή ανάλογα τις ανάγκες και επιθυμίες του κάθε ενδιαφερόμενου.

Προσφέρει σοβαρή και υπεύθυνη ενημέρωση σε θέματα τριχόπτωσης με συγκεκριμένες προτάσεις και επιλογές, σε όσους επιζητούν τη σίγουρη και εγγυημένη λύση.

Εκτός από ιατρικές εφαρμογές, διαθέτει την απαραίτητη εξειδικευμένη γνώση ώστε να εφαρμόζει στην Ελλάδα πρωτοποριακή τεχνολογία NEW AGE .
Με την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας Bergmann Γερμανίας.

Καινοτομία και Τεχνολογία αιχμής

Η υιοθέτηση και εφαρμογή καινοτόμων λύσεων για διαφορετικές καταστάσεις, αποτελεί διαχρονικά ένα από τα θεμελιώδη ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Bergmann Kord.

Πολλές φορές οι λύσεις που δίνουμε συμπληρώνουν τις θεραπείες των δερματολόγων.
Αυτές έρχονται να καλύψουν τα κενά σημεία, όταν τα αποτελέσματα των θεραπειών δεν είναι αποδοτικά όπως θα ήταν αναμενόμενο για τους ασθενείς.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, άντρες και γυναίκες που υποφέρουν από το πρόβλημα της τριχόπτωσης για διαφορετικούς λόγους.
Είτε ως μια προσωρινή κατάσταση ή ακόμα και μόνιμα.
Όταν το πρόβλημα αυτό προκαλείται από ιατρικές καταστάσεις ή ατυχήματα, η έλλειψη μαλλιών επιβαρύνει την ψυχολογία τους.
Οι θεραπευτικές αγωγές δεν έχουν αποτέλεσμα και αναζητούν μια μόνιμη αξιόπιστη λύση.

Σε αυτές τις περιπτώσεις προτείνεται η εφαρμογή της τεχνικής NEW AGE.
Της αξιόπιστης και ουσιαστικής λύσης για την αποκατάσταση των χαμένων μαλλιών.

Η επιδίωξή μας

Η Bergmann Kord με τη πρωτοποριακή τεχνική NEW AGE βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα απώλειας μαλλιών και δεν βρίσκουν μια οικονομική και ικανοποιητική αισθητικά λύση με τη μεταμόσχευση μαλλιών ή άλλη θεραπεία.

Για εμάς είναι μεγάλη ηθική ικανοποίηση να βλέπουμε το χαμόγελο να επιστρέφει στους πελάτες μας στους οποίους εφαρμόσαμε τη τεχνική NEW AGE.
Να κερδίζουν εκ νέου την αυτοπεποίθησή τους, να αισθάνονται ότι ξεκινούν μια νέα ζωή, με αισιοδοξία, δύναμη και ενισχυμένη την ανάγκη για δημιουργικότητα σε κάθε τομέα της ζωής τους.

  Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.   
Send this to a friend
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Ποιοι Είμαστε
Σύνδεσμος: https://www.wigipedia.gr/peruces-prosthetiki-malliwn-poioi-eimaste/