Πολιτική Ποιότητας

Πολιτική Ποιότητας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Όραμα και Σκοπός της Bergmann Kord είναι μέσω της εφαρμογής της τεχνικής NEW AGE, να σταθεί δίπλα στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν θέματα τριχόπτωσης και απώλειας μαλλιών, χωρίς να μπορούν να βρουν άλλη λύση ή θεραπεία.

Πιο συγκεκριμένα η Βergmann Kord δεσμεύεται:

  • Να αντιμετωπίζει κάθε πελάτη ξεχωριστά, με έμφαση στην προσωπική επαφή και φροντίδα, την εξατομικευμένη προσέγγιση και την απρόσκοπτη επικοινωνία.
  • Να ακολουθεί πιστά την ελληνική νομοθεσία και τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες, καθώς και τους κανόνες της ιατρικής δεοντολογίας.
  • Να παρακολουθεί συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις, να ενημερώνει, να εκπαιδεύει και να αξιολογεί το ανθρώπινο δυναμικό της.
  • Να εκσυγχρονίζει διαρκώς τον τεχνολογικό και ιατρικό εξοπλισμό της.
  • Να βελτιώνει τις υπηρεσίες που προσφέρει, με στόχο την διαρκή βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών.
  • Να προστατεύει τις εμπιστευτικές πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα αυτών, τηρώντας τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων GDPR.
  • Να παρακολουθεί και να βελτιώνει διαρκώς το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας.
  Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.   
Send this to a friend
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Πολιτική Ποιότητας
Σύνδεσμος: https://www.wigipedia.gr/peruces-prosthetiki-malliwn-politiki-poiotitas/