Προσθετική για Άνδρες

Προσθετική για Άνδρες

Τα μαλλιά για τους άντρες είναι ένα από τα πλέον σημαντικά στοιχεία της εμφάνισης τους.
Τα πλούσια μαλλιά είναι δίχως αμφιβολία στοιχείο δύναμης και γοητείας και η απώλειας τους δημιουργεί ένα σοβαρό άγχος.
Παλαιότερα δεν υπήρχαν πολλές επιλογές για να βρεθεί λύση σε αυτή την αλλαγή της εμφάνισης και η κατάληξη ήταν διάφορες περούκες ή στο τέλος το ξύρισμα του κεφαλιού.
Σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούσαν χρωματιστές πούδρες για να μην φαίνεται η αραίωση.
Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται η σύγχρονη νεότερη επιλογή κάλυψης με εξαιρετικά αισθητικά αποτελέσματα.
Η προσθετική μαλλιών με τη τεχνική NEW AGE που εφαρμόζεται στη Ελλάδα από την Bergmann Kord δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις οποιασδήποτε απώλειας. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο μήκος ή τη πυκνότητα και καλύπτονται όλες οι επιθυμίες.
Τα μαλλιά που χρησιμοποιούνται είναι φυσικά και συμπεριφέρονται όπως τα φυσικά, λούζονται, χτενίζονται και μπορούν να χρησιμοποιούνται κανονικά όλα τα προϊόντα styling.

Μετά την αρχική ενημέρωση από τους τεχνικούς, η περιοχής που πρόκειται να καλυφθεί αποτυπώνεται σε ένα ομοίωμα ανάλογα με το σχήμα και τη περιοχή ώστε στη συνέχεια βάσει συγκεκριμένων προτύπων να δημιουργηθεί η βάση που θα εμφυτευτούν τα νέα μαλλιά.
Στη συνέχεια επιλέγονται φυσικά μαλλιά συγκεκριμένης ποιότητας και χρώματος τα οποία εμφυτεύονται με το χέρι στη κατασκευή.
Στη συνέχεια το σύστημα NEW AGE θα τοποθετηθεί στην περιοχή της αραίωσης ανάμεσα στα υπόλοιπα μαλλιά.
Θεωρείται η λύση των επωνύμων καθώς πρόκειται για εξελιγμένη «αόρατη» τεχνολογία όπου τα νέα μαλλιά έχουν απόλυτη επαφή με το δέρμα, χαρίζουν αίσθηση φυσικότητας και επιτρέπουν στον ενδιαφερόμενο την άσκηση κάθε είδους άσκησης ή δραστηριότητας.

Ωστόσο δεν είναι μόνο το άψογο τελικό αποτέλεσμα που θα δώσει η Bergmann Kord σε εκείνους που θα την εμπιστευθούν για να βρεθεί η τελική λύση.
Είναι η ανθρώπινη προσέγγιση, ο σωστός επαγγελματισμός και η συνεχόμενη υποστήριξη των ανθρώπων της σε όλες τις φάσεις και επαφές.
Η κατανόηση και η συνεργασία είναι τα βασικά στοιχεία που οικοδομούν μια μακροχρόνια σχέση για να αισθάνεται ο κάθε ενδιαφερόμενος /η ότι στη Bergmann Kord μπορεί να βρει μια σοβαρή και υπεύθυνη διαχρονική υποστήριξη.

Send this to a friend
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Προσθετική για Άνδρες
Σύνδεσμος: https://www.wigipedia.gr/peruces-prosthetiki-malliwn-gia-andres/