Προσθετική για Άνδρες

Προσθετική για Άνδρες

Τα πλούσια και δυνατά μαλλιά ήταν και είναι δίχως αμφιβολία στοιχείο δύναμης και γοητείας. Για τους άντρες είναι ένα από τα πλέον σημαντικά στοιχεία της εμφάνισης τους και η απώλειας τους δημιουργεί ένα σοβαρό άγχος.
Τα παλιά χρόνια οι επιλογές ήταν πολύ περιορισμένες και οι λύσεις σε αυτή την αλλαγή της εμφάνισης και η κατάληξη ήταν διάφορες περούκες ή στο τέλος το ξύρισμα του κεφαλιού.

Σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούσαν χρωματιστές πούδρες για να μην φαίνεται η αραίωση.

Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται μια πολύ αποτελεσματική επιλογή κάλυψης με εξαιρετικά αισθητικά αποτελέσματα. Τα συστήματα μαλλιών για άντρες που εφαρμόζονται στη Ελλάδα από την Bergmann Kord δίνουν τη δυνατότητα για μοναδικά και φυσικά αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις οποιασδήποτε απώλειας. Εδώ δεν υπάρχουν περιορισμοί στο μήκος ή τη πυκνότητα και καλύπτονται όλες οι επιθυμίες.

Τα μαλλιά είναι φυσικά και συμπεριφέρονται όπως και πριν, δηλαδή λούζονται και χτενίζονται και μπορούν να χρησιμοποιούνται κανονικά όλα τα προϊόντα styling.

Για τη διαδικασία χρειάζονται κάποιες μετρήσεις μαζί με την αρχική ενημέρωση από τους τεχνικούς. Γίνεται μια αποτύπωση της περιοχής που πρόκειται να καλυφθεί σε ένα ομοίωμα ανάλογα με το σχήμα και τη περιοχή ώστε στη συνέχεια βάσει συγκεκριμένων προτύπων να δημιουργηθεί η βάση που θα εμφυτευτούν τα νέα μαλλιά.

Στη συνέχεια επιλέγονται φυσικά μαλλιά συγκεκριμένης ποιότητας και χρώματος τα οποία εμφυτεύονται στη κατασκευή της βάσης. Αυτή η διαδικασία γίνεται αποκλειστικά από τεχνίτες με εμπειρία που επεξεργάζονται τις παραγγελίες με τα χέρια τους. Αυτός είναι ο λόγος που χρειάζονται μερικές εβδομάδες για τη παράδοση.

Με τη παραλαβή από το εργοστάσιο, το σύστημα μαλλιών θα τοποθετηθεί στην περιοχή της αραίωσης ανάμεσα στα υπόλοιπα μαλλιά.

Θεωρείται η λύση των επωνύμων καθώς πρόκειται για εξελιγμένη «αόρατη» τεχνολογία όπου τα νέα μαλλιά έχουν απόλυτη επαφή με το δέρμα, χαρίζουν αίσθηση φυσικότητας και επιτρέπουν στον ενδιαφερόμενο την άσκηση κάθε είδους άσκησης ή δραστηριότητας.

Ωστόσο δεν είναι μόνο το άψογο τελικό αποτέλεσμα που θα δώσει η Bergmann Kord σε εκείνους που θα την εμπιστευθούν για να βρεθεί η τελική λύση.
Είναι η ανθρώπινη προσέγγιση, ο σωστός επαγγελματισμός και η συνεχόμενη υποστήριξη των ανθρώπων της σε όλες τις φάσεις και επαφές.
Η κατανόηση και η συνεργασία είναι τα βασικά στοιχεία που οικοδομούν μια μακροχρόνια σχέση για να αισθάνεται ο κάθε ενδιαφερόμενος /η ότι στη Bergmann Kord μπορεί να βρει μια σοβαρή και υπεύθυνη διαχρονική υποστήριξη.