Προσωπικός Έλεγχος – Σχεδιασμός

Προσωπικός Έλεγχος – Σχεδιασμός

Αρχικά προγραμματίζεται το προσωπικό ραντεβού  με τους ειδικούς συμβούλους της Bergmann Kord όπου γίνεται αναλυτική συζήτηση και ενημέρωση.
Στη συνέχεια ολοκληρώνεται το πλάνο και επιλέγεται η κατάλληλη βάση και τεχνική στήριξης βάση των συγκεκριμένων αναγκών και επιθυμιών.
Η προσθετική μαλλιών στη Bergmann Kord απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που έχουν να αντιμετωπίσουν την απότομη ή σταδιακή απώλεια των μαλλιών δίχως να χρειαστεί να υποβληθούν σε επέμβαση.

 

Ωστόσο δεν είναι μόνο το άψογο τελικό αποτέλεσμα που δώσει η Bergmann Kord σε εκείνους που θα την εμπιστευθούν για να βρεθεί η τελική λύση.
Είναι η ανθρώπινη προσέγγιση, ο σωστός επαγγελματισμός και η συνεχόμενη υποστήριξη των ανθρώπων της σε όλες τις φάσεις και επαφές.
Η κατανόηση και η συνεργασία είναι τα βασικά στοιχεία που οικοδομούν μια μακροχρόνια σχέση για να αισθάνεται ο κάθε ενδιαφερόμενος /η ότι στη Bergmann Kord μπορεί να βρει μια σοβαρή και υπεύθυνη υποστήριξη.

Στο αρχικό ραντεβού καθορίζονται τα σημαντικά στοιχεία, όπως είναι:

  • ο κατάλληλος τύπος της βάσης,
  • η σωστή αποτύπωση της περιοχής που θα καλυφθεί,
  • το μήκος και η πυκνότητα,
  • ο τύπος της τρίχας που θα πρέπει να επιλεγεί για την κατασκευή,
  • και ότι επιπλέον  στοιχεία που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Βασική μας αρχή είναι η αποτύπωση και καταγραφή των αναγκών της κάθε περίστασης ξεχωριστά.
Η τεχνική μπορεί να λειτουργεί συμπληρωματικά σε περιπτώσεις απώλειας μαλλιών λόγω κάποιου προβλήματος υγείας, λόγω Ανδρογενετικής Αλωπεκίας, Καθολικής Αλωπεκίας, ως αποτέλεσμα εγχείρησης, τραυματισμού ή ως παρενέργεια μιας ιατρικής θεραπείας (χημειοθεραπεία, ακτινοβολίες, κτλ).