Ιδανική Λύση

Ιδανική Λύση

ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η πρωτοποριακή τεχνική NEW AGE απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που έχουν να αντιμετωπίσουν την απότομη ή σταδιακή απώλεια των μαλλιών δίχως να χρειαστεί να υποβληθούν σε οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση και έτσι δίνει μια άμεση λύση με άψογα αισθητικά αποτελέσματα.

Η τεχνολογία NEW AGE είναι απόλυτα ελεγχόμενη και άκρως εξελιγμένη καθώς ξεπερνάει οτιδήποτε γνωρίζει κάποιος στο τομέα αυτόν.

Η τεχνική μπορεί να λειτουργεί συμπληρωματικά σε περιπτώσεις απώλειας μαλλιών λόγω κάποιου προβλήματος υγείας, λόγω Ανδρογενετικής Αλωπεκίας, Καθολικής Αλωπεκίας, ως αποτέλεσμα εγχείρησης, τραυματισμού ή ως παρενέργεια μιας ιατρικής θεραπείας.
Είναι λογικό σε αυτές τις καταστάσεις να επηρεάζεται σε σημαντικό βαθμό η ψυχολογία και η ποιότητα ζωής του ενδιαφερόμενου.

Άλλες αντίστοιχες τεχνικές ακολουθούν τη λογική της περούκας και δεν δίνουν φυσικότητα και πρακτικότητα στο τελικό αποτέλεσμα.

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές τεχνικές ή άλλες περούκες, το σύστημα μαλλιών NEW AGE είναι ανεπτυγμένο για απόλυτο ρεαλισμό και αποτελεί ιδανική επιλογή σε περιπτώσεις όπου ο ενδιαφερόμενος/η:

  • δεν επιθυμεί να ή δεν έχει ένδειξη να προχωρήσει σε μεταμόσχευση μαλλιών
  • δεν διαθέτει επάρκεια δότριας περιοχής
  • αναζητεί άμεσα αποτέλεσμα δίχως να υποβληθεί σε επέμβαση
  • παρουσιάζει εκτεταμένη περιοχή προς κάλυψη
  • έχει υποστεί απώλεια λόγω δερματολογικών παθήσεων
  • παρουσιάζει διάχυτη γυναικεία αραίωση (Alopecia Diffusa)

Η Bergmann Kord, εφαρμόζει αποκλειστικά τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα την τεχνική NEW AGE, που έχει χαρίσει φυσικό αποτέλεσμα σε χιλιάδες άνδρες και γυναίκες.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα της τεχνικής NEW AGE πατώντας εδώ.

  Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.   
Send this to a friend
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Ιδανική Λύση
Σύνδεσμος: https://www.wigipedia.gr/peruces-prosthetiki-malliwn-idaniki-lisi/