Εξατομικευμένη Παραγγελία

Εξατομικευμένη Παραγγελία

Για τη Bergmann Kord κάθε περίπτωση είναι μοναδική και έτσι αντιμετωπίζεται.
Οι προσωπικές επιλογές σε κάθε περίπτωση για την κουπ, το στυλ και το χτένισμα είναι απόλυτα σεβαστές και λαμβάνονται υπόψη.
Έτσι ακριβώς αξιολογούνται και οι επιθυμίες για πυκνότητα, όγκο και μήκος μαλλιών.
Κάποιες φορές οι ενδιαφερόμενοι έχουν μαζί τους παλιές φωτογραφίες με τα μαλλιά τους ή φωτογραφίες από περιοδικά μόδας για να δώσουν μια ακριβή εικόνα των επιθυμιών τους.
Όλα αυτά τα στοιχεία είναι σημαντικά για τη κατανόηση των αναγκών και τη σωστή συμπλήρωση της προσωπικής παραγγελίας.

Για την ολοκλήρωση της φόρμας, αποτυπώνεται σε ειδικό καλούπι το σχήμα της περιοχής που πρόκειται να καλυφθεί μαζί με δείγμα τριχών για το χρώμα από τα μαλλιά. Στη συνέχεια τα στοιχεία αποστέλλονται στα εργαστήρια της Γερμανικής Bergmann.
Βάσει των προτύπων του ομοιώματος δημιουργείται μια ανάλογη βάση από διαφορετικό υλικό ανάλογα τις εξατομικευμένες ανάγκες της κάθε διαφορετικής περίπτωσης, το οποίο θα τοποθετηθεί στην περιοχή της αραίωσης μεταξύ των υπολοίπων μαλλιών.

Στη συνέχεια επιλέγονται οι κατάλληλες πανομοιότυπες τρίχες, οι οποίες εμφυτεύονται στο υλικό της βάσης και ολοκληρώνεται η κατασκευή.
Κατά τη δημιουργία του λαμβάνονται υπόψη όλες οι απαραίτητες παράμετροι, όπως η ακριβής απόχρωση και ο τύπος της τρίχας, το χρώμα του δέρματος, η διεύθυνση της εμφύτευσης και οι ειδικές συνθήκες έκφυσης της περιοχής του τριχωτού που έχει την αραίωση.

Ο χρόνος προετοιμασίας και παράδοσης εξαρτάται από το είδος της παραγγελίας και εκτιμάται από 4 έως 16 εβδομάδες.