Εξατομικευμένη Παραγγελία

Εξατομικευμένη Παραγγελία

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Για κάθε ενδιαφερόμενο οι επιλογές για στυλ και χτένισμα είναι απόλυτα σεβαστές.
Το ίδιο λαμβάνονται υπόψη και οι απαιτήσεις για πυκνότητα, όγκο και μήκος μαλλιών.
Πολλές φορές οι ενδιαφερόμενοι έχουν μαζί τους παλιές φωτογραφίες με τα μαλλιά τους ή διάφορα περιοδικά μόδας για να δώσουν μια ακριβή εικόνα των επιθυμιών τους.
Όλα αυτά τα στοιχεία είναι σημαντικά για τη σωστή κατανόηση των αναγκών και τη σωστή συμπλήρωση της προσωπικής φόρμας παραγγελίας.

Η προσθετική μαλλιών NEW AGE της Bergmann Kord εγγυάται την αποτελεσματική, επιθυμητή κάθε φορά λύση σε όλες τις περιπτώσεις.

Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας, αρχικά αποτυπώνεται σε ειδικό καλούπι το σχήμα της περιοχής που πρόκειται να καλυφθεί μαζί με δείγμα τριχών από τα μαλλιά του ενδιαφερόμενου.
Στη συνέχεια τα στοιχεία αποστέλλονται στα εργαστήρια της Γερμανικής Bergmann.

Ετοιμασία της Παραγγελίας

Βάσει των προτύπων του ομοιώματος δημιουργείται μια λεπτή μεμβράνη, ένα είδος υποαλλεργικού διάφανου δέρματος, το οποίο θα τοποθετηθεί στην περιοχή της αραίωσης μεταξύ των υπολοίπων μαλλιών.

Στη συνέχεια επιλέγονται οι κατάλληλες τρίχες, οι οποίες εμφυτεύονται στο δεύτερο δέρμα και δημιουργείται το σύστημα NEW AGE.
Κατά τη δημιουργία του λαμβάνονται υπόψη όλες οι απαραίτητες παράμετροι, όπως η ακριβής απόχρωση και ο τύπος της τρίχας, το χρώμα του δέρματος, η διεύθυνση της εμφύτευσης και οι ειδικές συνθήκες έκφυσης της περιοχής του τριχωτού που έχει την αραίωση.

Παράδοση παραγγελίας

Ο χρόνος προετοιμασίας στα εργαστήρια εξαρτάται από το είδος της παραγγελίας και εκτιμάται από 4 έως 10 εβδομάδες.

Send this to a friend
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Εξατομικευμένη Παραγγελία
Σύνδεσμος: https://www.wigipedia.gr/peruces-prosthetiki-malliwn-eksatomikevmeni-paraggelia/