Βασικά Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Η  ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ  ΤΕΧΝΙΚΗ  NEW AGE

Η νεότερη και πλέον εξελιγμένη τεχνική προσθετικής μαλλιών NEW AGE καλύπτει τις απαιτήσεις για πυκνότητα, όγκο και μήκος των μαλλιών δίχως κανένα περιορισμό, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη φυσικότητα του αποτελέσματος.
Θεωρείται ιδανική για περιπτώσεις διάχυτης αλωπεκίας που αντιμετωπίζουν νεαρές ηλικίες και γυναίκες καθώς και για οποιαδήποτε περίπτωση μείωσης της πυκνότητας των μαλλιών ή αραίωσης.

Είναι δε μοναδική σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει καμία δυνατότητα για χειρουργική αποκατάσταση των μαλλιών.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της τεχνικής είναι :

  • Το υλικό είναι υποαλλεργικό, δεν δημιουργείται ερεθισμός στη περιοχή και δεν επηρεάζεται η υγιεινή του τριχωτού της κεφαλής.
  • Είναι εξαιρετικής λεπτότητας, επιτρέπει την αναπνοή του δέρματος και δεν αφαιρεί την αίσθηση των εξωτερικών ερεθισμάτων.
  • Εφαρμόζει τέλεια, έχει απόλυτη σταθερότητα και δεν χρειάζεται να αφαιρείται.
  • Δεν υπάρχει περιορισμός στον όγκο των μαλλιών και στην έκταση της περιοχής που θα επικαλυφθεί.
  • Είναι διαδικασία αναστρέψιμη, χωρίς αντενδείξεις ή παρενέργειες.
  • Τα νέα μαλλιά εμπλέκονται με τα φυσικά και δίνουν ένα ομοιόμορφο, φυσικό αποτέλεσμα.
  • Τα μαλλιά επανακτούν πυκνότητα και όγκο.
  • Επιτρέπεται κάθε είδους δραστηριότητα χωρίς να υπάρχει πιθανότητα μετατόπισης.
  • Τα μαλλιά λούζονται, χτενίζονται, επιδέχονται κομμωτικές διεργασίες – για παράδειγμα βαφή, ανταύγειες – καθώς και περιποίηση styling – αφρός, gel, spray χτενίσματος.
  • Αποτελεί εξαιρετική μέθοδο πύκνωσης για κάθε τύπο και βαθμό απώλειας όπως τραυματισμούς ή παθήσεις του τριχωτού.

Είναι λύση μη αντιληπτή και αδιόρατη. Μια λύση η οποία περνά τελείως απαρατήρητη.

  Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.   
Send this to a friend
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Βασικά Χαρακτηριστικά
Σύνδεσμος: https://www.wigipedia.gr/peruces-prosthetiki-malliwn-vasika-xaraktiristika/