Η Αόρατη Λύση

Η Αόρατη Λύση

Οι νεότερες τεχνολογίες στη τεχνική της Προσθετικής Μαλλιών εφαρμόζονται στη Ελλάδα από την Bergmann Kord και δίνουν τη δυνατότητα για κάλυψη οποιασδήποτε περίπτωσης αραίωσης ή και απώλειας μαλλιών.
Έτσι τα νέα μαλλιά ταιριάζουν με τα ήδη υπάρχοντα και η συμπεριφορά τους δεν διαφέρει σε καμία περίπτωση από τα φυσικά.
Δηλαδή τα νέα μαλλιά λούζονται, χτενίζονται, βάφονται και μπορούν να χρησιμοποιούνται κανονικά όλα τα προϊόντα styling.
Οι γυναίκες μπορούν να επισκέπτονται το κομμωτήριο τους και να χρησιμοποιείται ακόμα και σεσουάρ.

Η περιοχή που πρόκειται να καλυφθεί αποτυπώνεται σε ένα εκμαγείο για να αποτυπωθεί με ακρίβεια το σχήμα, η φόρμα και η περιοχή κάλυψης.
Στη συνέχεια βάσει αυτών των πληροφοριών δημιουργείται η βάση της προσθετικής ανάλογα με τις ειδικές προδιαγραφές.
Το ομοίωμα της βάσης διαμορφώνεται με τέτοιον τρόπο ώστε η νέα κατασκευή με τα μαλλιά που θα εμφυτευθούν να μπλέκεται στα υπάρχοντα όταν θα τοποθετηθεί να γίνει ένα ενιαίο σύνολο χωρίς να ξεχωρίζει.

Με αυτές τις διαδικασίες το τελικό αποτέλεσμα θα έχει την απόλυτη εφαρμογή στο τριχωτό και θα καλύψει τα σημεία όπου υπάρχει η ανάγκη.
Οι έμπειροι τεχνικοί της Bergmann Kord θα κάνουν την τοποθέτηση και θα εφαρμόσουν το σύστημα μαλλιών με προσεκτικές κινήσεις ώστε να επιτευχθεί το ένα ενιαίο φυσικό αποτέλεσμα.

Η προσθετική μαλλιών τα τελευταία χρόνια θεωρείται η λύση των επωνύμων καθώς με τη νεότερη τεχνολογία παρουσιάζει μια αόρατη λύση όπου τα νέα μαλλιά δίνουν άμεση και απολύτως φυσική λύση δίχως περιορισμούς στον όγκο και το μήκος.
Επιπλέον, έχουν απόλυτη επαφή και σταθερότητα με το δέρμα, χαρίζουν αίσθηση φυσικότητας και επιτρέπουν στον ή στην ενδιαφερόμενη την άσκηση κάθε είδους δραστηριότητας.

Πιο ειδικά η λύση της προσθετικής μαλλιών μιμείται απόλυτα τη φυσική μετωπιαία γραμμή, η λεπτότητα της κατασκευής δεν κάνει ορατό σε καμία περίπτωση το σύστημα αλλά ούτε ακόμα και στη αφή.
Δεν έχει περιορισμούς στις δραστηριότητες όπως για παράδειγμα το γυμναστήριο, το κολύμπι στη θάλασσα ή σε πισίνα.
Και στο τέλος όλα αυτά δίνουν αυτοπεποίθηση στον ενδιαφερόμενο για να συνεχίσει κανονικά να κάνει ότι και πριν.