Η Αόρατη Λύση

Η Αόρατη Λύση

ΑΟΡΑΤΗ ΛΥΣΗ

Η τεχνική Προσθετικής Μαλλιών NEW AGE εφαρμόζεται στη Ελλάδα αποκλειστικά από την Bergmann Kord και δίνει τη δυνατότητα για κάλυψη οποιασδήποτε περίπτωσης αραίωσης και απώλειας μαλλιών.

Τα νέα μαλλιά ταιριάζουν με τα ήδη υπάρχοντα και η συμπεριφορά τους δεν διαφέρει σε καμία περίπτωση με τα φυσικά.
Δηλαδή, λούζονται, χτενίζονται, βάφονται και μπορούν να χρησιμοποιούνται κανονικά όλα τα προϊόντα styling.
Ειδικά σε γυναίκες, μπορούν να επισκέπτονται τη κομμώτρια τους και να χρησιμοποιείται ακόμα και σεσουάρ.

Γιατί Είναι Αόρατο

Η περιοχή που πρόκειται να καλυφθεί αποτυπώνεται σε ένα εκμαγείο για να αποτυπωθεί με ακρίβεια το σχήμα, η φόρμα και η περιοχή κάλυψης.
Στη συνέχεια βάσει αυτών των πληροφοριών δημιουργείται στα εργαστήρια της Bergmann Γερμανίας, μια λεπτή βάση διάφανης μεμβράνη.
Αυτό το ομοίωμα διαμορφώνεται με τέτοιον τρόπο ώστε η νέα κατασκευή με τα μαλλιά που θα έχουν εμφυτευθεί, να μπλέκεται στα υπάρχοντα όταν θα τοποθετηθεί να γίνει ένα ενιαίο σώμα και να μην ξεχωρίζει.
Έτσι θα έχει την απόλυτη εφαρμογή στο τριχωτό και στα σημεία όπου έχει ανάγκη.
Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί που θα κάνουν την τοποθέτηση θα εφαρμόσουν το σύστημα που θα δημιουργηθεί με προσεκτικές κινήσεις ώστε να επιτύχουν ένα ενιαίο αποτέλεσμα.

Τεχνική των επωνύμων

Η τεχνική NEW AGE θεωρείται η λύση των επωνύμων καθώς πρόκειται για εξελιγμένη «αόρατη» λύση όπου τα νέα μαλλιά δίνει άμεση και απολύτως φυσική λύση δίχως περιορισμούς στον όγκο και το μήκος.
Επιπλέον, έχουν απόλυτη επαφή και σταθερότητα με το δέρμα, χαρίζουν αίσθηση φυσικότητας και επιτρέπουν στον ή στην ενδιαφερόμενη την άσκηση κάθε είδους δραστηριότητας.

Η Σημαντική Πρόοδος

Η λύση της προσθετικής NEW AGE μιμείται απόλυτα τη φυσική μετωπιαία γραμμή, η λεπτότητα της κατασκευής δεν κάνει ορατό σε καμία περίπτωση το σύστημα ούτε και στη αφή.
Δεν έχει περιορισμούς στις δραστηριότητες όπως για παράδειγμα το γυμναστήριο, το κολύμπι στη θάλασσα ή σε πισίνα.
Και τέλος, όλα αυτά δίνουν αυτοπεποίθηση στον ενδιαφερόμενο για να συνεχίσει κανονικά να κάνει ότι και πριν.

Send this to a friend
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Η Αόρατη Λύση
Σύνδεσμος: https://www.wigipedia.gr/peruces-prosthetiki-malliwn-aorati-lysi/