Η Αόρατη Λύση

Η Αόρατη Λύση

ΑΟΡΑΤΗ ΛΥΣΗ

Η τεχνική NEW AGE εφαρμόζεται στη Ελλάδα αποκλειστικά από την Bergmann Kord.
Δίνει τη δυνατότητα για κάλυψη οποιασδήποτε περίπτωσης αραίωσης και απώλειας μαλλιών.
Τα νέα μαλλιά ταιριάζουν με τα ήδη υπάρχοντα και η συμπεριφορά τους δεν διαφέρει σε καμία περίπτωση με τα φυσικά.
Δηλαδή, λούζονται, χτενίζονται, βάφονται και μπορούν να χρησιμοποιούνται κανονικά όλα τα προϊόντα styling.
Ειδικά σε γυναίκες, μπορούν να επισκέπτονται τη κομμώτρια τους και να χρησιμοποιείται ακόμα και σεσουάρ.

Γιατί δεν είναι ορατό

Η περιοχή που πρόκειται να καλυφθεί αποτυπώνεται σε ένα ομοίωμα ανάλογα με το σχήμα και τη περιοχή κάλυψης.
Στη συνέχεια βάσει προτύπων δημιουργείται στα εργαστήρια της Bergmann Γερμανίας, μια λεπτή βάση διάφανης μεμβράνη ή πλέγματος.
Αυτό το ομοίωμα διαμορφώνεται με τέτοιον τρόπο ώστε η νέα κατασκευή με τα μαλλιά που θα έχουν εμφυτευθεί, να μπλέκεται στα υπάρχοντα όταν θα τοποθετηθεί να γίνει ένα ενιαίο σώμα και να μην ξεχωρίζει.
Έτσι στη συνέχεια οι τεχνικοί που θα κάνουν την εφαρμογή και τη τοποθέτηση της NEW AGE να κουρέψουν και να χτενίσουν με προσεκτικές κινήσεις, μιας και τα νέα μαλλιά δεν μεγαλώνουν.

Τεχνική των επωνύμων

Η τεχνική NEW AGE θεωρείται η λύση των επωνύμων καθώς πρόκειται για εξελιγμένη «αόρατη» λύση όπου τα νέα μαλλιά δίνει άμεση και απολύτως φυσική λύση δίχως περιορισμούς στον όγκο και το μήκος.
Επιπλέον, έχουν απόλυτη επαφή και σταθερότητα με το δέρμα, χαρίζουν αίσθηση φυσικότητας και επιτρέπουν στον ή στην ενδιαφερόμενη την άσκηση κάθε είδους δραστηριότητας.

Η σημαντική πρόοδος

Η λύση της προσθετικής NEW AGE μιμείται απόλυτα τη φυσική μετωπιαία γραμμή, η λεπτότητα της κατασκευής δεν κάνει ορατό σε καμία περίπτωση το σύστημα ούτε και στη αφή.
Δεν έχει περιορισμούς στις δραστηριότητες όπως για παράδειγμα το γυμναστήριο, το κολύμπι στη θάλασσα ή σε πισίνα.
Και τέλος, όλα αυτά δίνουν αυτοπεποίθηση στον ενδιαφερόμενο για να συνεχίσει κανονικά να κάνει ότι και πριν.

  Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.   
Send this to a friend
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Η Αόρατη Λύση
Σύνδεσμος: https://www.wigipedia.gr/peruces-prosthetiki-malliwn-aorati-lysi/