Προσωπικό Ραντεβού

Προσωπικό Ραντεβού

Η τεχνική NEW AGE απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που έχουν να αντιμετωπίσουν την απότομη ή σταδιακή απώλεια των μαλλιών δίχως να χρειαστεί να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών και να δίνει πρακτικές λύσεις με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Αρχικά γίνεται αναλυτική συζήτηση για το πλάνο και επιλέγεται η κατάλληλη τεχνική μεμβράνη και τεχνική στήριξης ανάλογα με τις επιθυμίες και ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου.

Η τεχνολογία NEW AGE  είναι απόλυτα ελεγχόμενη και άκρως εξελιγμένη καθώς ξεπερνάει οτιδήποτε γνωρίζει κάποιος στο τομέα αυτόν.

Προηγμένη Τεχνολογία

Η τεχνική μπορεί να λειτουργεί συμπληρωματικά σε περιπτώσεις απώλειας μαλλιών λόγω κάποιου προβλήματος υγείας, λόγω Ανδρογενετικής Αλωπεκίας, Καθολικής Αλωπεκίας, ως αποτέλεσμα εγχείρησης, τραυματισμού ή ως παρενέργεια μιας ιατρικής θεραπείας (χημειοθεραπεία, ακτινοβολίες).
Είναι λογικό σε αυτές τις καταστάσεις να επηρεάζεται σε σημαντικό βαθμό η ψυχολογία και η ποιότητα ζωής του ενδιαφερόμενου.
Άλλες αντίστοιχες τεχνικές ακολουθούν τη λογική της περούκας και δεν δίνουν φυσικότητα και πρακτικότητα στο τελικό αποτέλεσμα.

Πότε Εφαρμόζεται

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές περούκες, το σύστημα μαλλιών NEW AGE είναι ανεπτυγμένο για απόλυτο ρεαλισμό και αποτελεί ιδανική επιλογή σε περιπτώσεις όπου ο ενδιαφερόμενος/η:

  • Δεν επιθυμεί να ή δεν έχει ένδειξη να προχωρήσει σε μεταμόσχευση μαλλιών.
  • Δεν διαθέτει επάρκεια δότριας περιοχής.
  • Αναζητεί άμεσα αποτέλεσμα δίχως να υποβληθεί σε επέμβαση.
  • Παρουσιάζει εκτεταμένη περιοχή προς κάλυψη.
  • Έχει υποστεί απώλεια λόγω δερματολογικών παθήσεων (Alopecia Areata ή Alopecia Totalis).
  • Παρουσιάζει διάχυτη γυναικεία αραίωση (Alopecia Diffusa).

Σημαντικές Λεπτομέρειες

Ωστόσο δεν είναι μόνο το άψογο τελικό αποτέλεσμα που δώσει η Bergmann Kord σε εκείνους που θα την εμπιστευθούν για να βρεθεί η τελική λύση.
Είναι η ανθρώπινη προσέγγιση, ο σωστός επαγγελματισμός και η συνεχόμενη υποστήριξη των ανθρώπων της σε όλες τις φάσεις και επαφές.
Η κατανόηση και η συνεργασία είναι τα βασικά στοιχεία που οικοδομούν μια μακροχρόνια σχέση για να αισθάνεται ο κάθε ενδιαφερόμενος /η ότι στη Bergmann Kord μπορεί να βρει μια σοβαρή και υπεύθυνη υποστήριξη.

Send this to a friend
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Προσωπικό Ραντεβού
Σύνδεσμος: https://www.wigipedia.gr/peruces-prosthetiki-malliwn-proswpiko-radevou/