Καλύτερη Τεχνική

Καλύτερη Τεχνική

Γιατί είναι καλύτερη η προσθετική μαλλιών NEW AGE από τις άλλες αντίστοιχες τεχνικές;

Τα τελευταία χρόνια, η τεχνολογία στην προσθετική μαλλιών εξελίχθηκε και έχει πλέον να παρουσιάσει ουσιαστικές αλλαγές και βελτιώσεις.
Ένα από ιδιαίτερα σημαντικά ζητήματα είναι εκείνο της φυσικότητας στο τελικό αποτέλεσμα. Ένα ζητούμενο το οποίο, διαχρονικά, αποτελεί το μεγάλο «αγκάθι».
Στις εφαρμογές προσθετικής μαλλιών, το σημείο όπου τα μαλλιά συναντούν το μέτωπο, δηλαδή η αρχική γραμμή των μαλλιών, ήταν και παραμένει ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία της εμφάνισης.
Η αισθητική αποτύπωση του σημείου αυτού κρίνει και το τελικό αποτέλεσμα της προσθετικής μαλλιών. Εάν η γραμμή των μαλλιών δεν φαίνεται φυσική, τότε και το τελικό αποτέλεσμα δεν θα έχει την φυσικότητα που απαιτείται.

Κι αυτό είναι κάτι που εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κάποιος, ακόμα και εάν δεν είναι ειδικός στο αντικείμενο.

Σε κάθε περίπτωση, η προσθετική μαλλιών θεωρείται επιτυχημένη και το αποτέλεσμα φυσικό όταν καλύπτεται με επιτυχία η απώλεια μαλλιών ή η αραίωση και δημιουργείται μια φυσική μετωπιαία γραμμή μαλλιών.

Δεδομένα και ζητούμενα για την ιδανική παραγγελία

Τι θα πρέπει λοιπόν να προσέχετε κατά την παραγγελία σας, ώστε να βεβαιωθείτε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα σας δώσει μια φυσική και μη ανιχνεύσιμη μετωπιαία γραμμή μαλλιών;

Ακολουθούν μερικά βασικά χαρακτηριστικά:

Σχήμα μετωπιαίας γραμμής

Εδώ η εμπειρία των τεχνικών συμβούλων είναι απαραίτητη ώστε ο σχεδιασμός της μετωπιαίας γραμμής να μιμείται το σχήμα σύμφωνα με όλα τα δεδομένα (ηλικία, σχήμα κεφαλιού, πλαϊνές γραμμές, κ.λπ.) για να επιτευχθεί η φυσική ανάπτυξη των μαλλιών στο μέτωπο.
Πολλές φορές π.χ., οι κρόταφοι είναι απαραίτητο να εμφανίζουν μια αραίωση προκειμένου το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό και να ταιριάζει στον τύπο και στην ηλικία του πελάτη.

Φυσικότητα

Σε μια φυσική μετωπιαία γραμμή μαλλιών, οι τρίχες δεν εκφύονται ομοιόμορφα.
Καμία τρίχα δεν είναι ακριβώς ίδια με την άλλη, αφού αυτές ποικίλλουν και σε μήκος και σε απόσταση.
Αυτό σημαίνει ότι και οι τρίχες των νέων μαλλιών πρέπει να είναι τυχαίες, ακανόνιστες και να μην μοιάζουν στοιχισμένες, ώστε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουν μια φυσική γραμμή μαλλιών.

Σταδιακή αύξηση πυκνότητας

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της ρεαλιστικής εικόνας των μαλλιών είναι το να αυξάνεται σταδιακά η πληρότητα και η πυκνότητα του συστήματος από τη μετωπιαία γραμμή προς τα πίσω.
Η πυκνότητα ξεκινάει πιο αραιά από μπροστά και όσο τα μαλλιά απομακρύνονται από το μέτωπο τόσο αυτή αυξάνεται.

Σχετικά Άρθρα

peruces-prosthetiki-malliwn-new-age-kalytero-gia-mena-thumb-001

Ό,τι Καλύτερο για εμένα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ | Η ασφάλεια και η σταθερότητα στη τοποθέτηση της κεφαλής. Δύο σημαντικά κριτήρια για να επιλέξετε την καλύτερη Προσθετική Μαλλιών για εσάς. Το σύστημα NEW...

Περισσότερα