Φυσική Μετωπιαία Γραμμή

Φυσική Μετωπιαία Γραμμή

Οι πρώτοι που χρειάστηκαν να καλύψουν τα κενά στο τριχωτό ήταν ηθοποιοί που έπρεπε να έχουν μια τέλεια εμφάνιση μπροστά από τη κάμερα για να αποδώσουν πειστικά το ρόλο τους.
Έτσι δόθηκε έμφαση σε μικρές λεπτομέρειες ώστε το αποτέλεσμα να είναι φυσικό μπροστά στην απαιτητική κάμερα του σκηνοθέτη.
Μετά από αυτό, η γνώση μεταφέρθηκε στη κατασκευή νέας τεχνολογίας προσθετικής μαλλιών. Έτσι δημιουργήθηκε η  τεχνική NEW AGE.

Η ειδοποιός διαφορά

Η λύση της προσθετικής εξελίχθηκε σε μια αόρατη τεχνική από τη στιγμή που οι κατασκευαστές κατάφεραν να μιμηθούν απόλυτα, τη φυσική μετωπιαία γραμμή.
Με την εφαρμογή της νέας τεχνολογίας,  τα καινούρια μαλλιά εμφυτεύονται με λεπτά εργαλεία επάνω σε ειδικές διάφανες μεμβράνες εξαιρετικής λεπτότητας και μοιάζουν σαν να εκφύονται από το δέρμα.
Όταν εφαρμόζουν στο τριχωτό έχουν απόλυτη προσαρμογή και σταθερότητα.

Με νέα εμφάνιση

Από τη πρώτη στιγμή γίνονται όλες οι απαραίτητες μετρήσεις ώστε να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα.
Ωστόσο είναι μια πραγματικότητα ότι μπορούμε να πετύχουμε όποιο κούρεμα ή χτένισμα επιθυμεί ο κάθε ενδιαφερόμενος.
Η μεμβράνη δεν αφαιρεί από την αίσθηση των εξωτερικών ερεθισμάτων, δεν γίνεται αντιληπτό ούτε στο άγγιγμα και επιτρέπει κάθε είδους δραστηριότητας.
Τα νέα μαλλιά λούζονται, χτενίζονται και επιδέχονται χρήση προϊόντων styling όπως gel και mousse. Η συντήρηση της στήριξης γίνεται κάθε 30 μέρες περίπου.

Send this to a friend
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Φυσική Μετωπιαία Γραμμή
Σύνδεσμος: https://www.wigipedia.gr/peruces-prosthetiki-malliwn-fysiki-metwpiaia-grammi/