Ιατρικές Περιπτώσεις

Ιατρικές Περιπτώσεις

Η εφαρμογή της προσθετικής μαλλιών στη Bergmann Kord καλύπτει περιπτώσεις ατυχημάτων ή εγκαυμάτων σε σημεία όπου δεν υπήρχε η επιλογή της χειρουργικής αποκατάστασης από την ιατρική ομάδα. Τα τελευταία χρόνια και σε συνεργασία με πλαστικούς χειρουργούς και δερματολόγους, έχουν δοθεί λύσεις σε ασθενείς που δεν θα μπορούσαν να καλύψουν την απώλεια των μαλλιών με κανέναν άλλο τρόπο.

 

Η Bergmann Kord  έχει πολυετή και σημαντική τεχνογνωσία σε συγκεκριμένες λύσεις και δίνει συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις με άμεσα αποτελέσματα. Οι εφαρμογές σε άντρες και γυναίκες είναι σταθερές και ασφαλής με σταθερότητα και φυσικό αποτέλεσμα.

Τα νέα μαλλιά εμφυτεύονται επάνω σε υποαλλεργικά υλικά εξαιρετικής λεπτότητας που εφαρμόζουν τέλεια στο τριχωτό της κεφαλής.
Με τη συγκεκριμένη τεχνική μπορούμε να πετύχουμε οποιοδήποτε κούρεμα ή χτένισμα επιθυμείτε.
Η ειδική κατασκευή δεν αφαιρεί από το άτομο την αίσθηση των εξωτερικών ερεθισμάτων και επιτρέπει την άσκηση κάθε είδους δραστηριότητας.

Οι τεχνικοί της Bergmann Kord έχουν δώσει ολοκληρωμένες λύσεις σε περιπτώσεις απώλειας μαλλιών από διαφορετικούς λόγους και αιτίες.
Με την σημαντική εμπειρία τους συμπληρώνουν πολλές φορές το δύσκολο έργο των γιατρών που δεν μπορούν καθοδηγήσουν τον ασθενή τους σε μια θεραπευτική ή χειρουργική επιλογή.