Ιατρικές Περιπτώσεις

Ιατρικές Περιπτώσεις

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Η εφαρμογή της τεχνικής NEW AGE ήρθε να καλύψει περιπτώσεις ατυχημάτων ή εγκαυμάτων σε σημεία όπου δεν υπήρχε η επιλογή της χειρουργικής αποκατάστασης.
Τα τελευταία χρόνια και σε συνεργασία με τους αρμόδιους πλαστικούς χειρουργούς ή δερματολόγους, έχουν δοθεί λύσεις σε ασθενείς που δεν θα μπορούσαν να λύσουν το θέμα της απώλειας με άλλο τρόπο.

Η Bergmann Kord  έχει μια σημαντική τεχνογνωσία σε συγκεκριμένα θέματα και δίνει προτάσεις και λύσεις με άμεσα αποτελέσματα.
Οι εφαρμογές των τεχνικών NEW AGE σε άντρες και γυναίκες είναι σταθερές, δίχως να υπάρχει η ανασφάλεια και η σκέψη της μη σταθερότητας της κατασκευής ή μετακίνησης.

Σταθερότητα

Τα νέα μαλλιά εμφυτεύονται σε ειδικές υποαλλεργικές μεμβράνες εξαιρετικής λεπτότητας που εφαρμόζουν τέλεια στο τριχωτό και έχουν απόλυτη σταθερότητα.
Με τη συγκεκριμένη τεχνική μπορούμε να πετύχουμε όποιο κούρεμα ή χτένισμα επιθυμείτε.
Η ειδική κατασκευή δεν αφαιρεί από το άτομο την αίσθηση των εξωτερικών ερεθισμάτων και επιτρέπει την άσκηση κάθε είδους δραστηριότητας.
Τα μαλλιά λούζονται, χτενίζονται, επιδέχονται κομμωτικές διεργασίες (βαφή κα) καθώς και χρήση προϊόντων styling.

Εμπειρία σε ειδικές περιπτώσεις

Οι τεχνικοί της Bergmann Kord έχουν δώσει ολοκληρωμένες λύσεις σε περιπτώσεις απώλειας μαλλιών από διαφορετικούς λόγους και αιτίες.
Με την σημαντική εμπειρία τους συμπληρώνουν πολλές φορές το δύσκολο έργο των γιατρών που δεν μπορούν καθοδηγήσουν τον ασθενή τους σε μια θεραπευτική ή χειρουργική επιλογή.

Εδώ μπορείτε να δείτε κάποιες από τις ειδικές περιπτώσεις αποκατάστασης των μαλλιών με τη τεχνική NEW AGE όπου δεν υπήρχε άλλη λύση πέρα από τη λύση της περούκας.

Send this to a friend
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Ιατρικές Περιπτώσεις
Σύνδεσμος: https://www.wigipedia.gr/peruces-prosthetiki-malliwn-iatrikes-periptwseis/