Ψυχολογία στα Ύψη

Ψυχολογία στα Ύψη

Η Προσθετική Μαλλιών NEW AGE, αποτελεί τη μη χειρουργική επιλογή για την αποκατάσταση των μαλλιών σε οποιαδήποτε βαθμίδα αραίωσης των μαλλιών.
Είναι η μοναδική τεχνική που μπορεί να καλύψει πλήρως, οποιαδήποτε σημείο όπου υπάρχει απώλεια μαλλιών, εκτός της συνηθισμένης ανδρικής ή γυναικείας τριχόπτωσης, και για διαφορετικά αίτια όπως παθήσεις, ατυχήματα ή ουλές στο τριχωτό.

Επίσης, η λύση της προσθετικής μαλλιών New Age είναι μία ιδανική λύση :

  • Όπου υπάρχουν αυξημένες οι απαιτήσεις για την επίτευξη πυκνότητας.
  • Σε ενδιαφερόμενους που δεν επιθυμούν να προχωρήσουν σε μεταμόσχευση μαλλιών.
  • Σε περιπτώσεις όπου δεν πληρούνται βασικές προϋποθέσεις για μεταμόσχευση μαλλιών.
  • Για ένα φυσικό και τέλειο αποτέλεσμα βασισμένο σε ένα συγκεκριμένο στυλ.
  • Ιδανική επιλογή για άντρες και γυναίκες που πάντα ήθελαν να πετύχουν μια νέα εικόνα.
Ποια είναι τα βήματα για τη Παραγγελία

Σε πρώτο στάδιο, αποτυπώνεται σε ειδικό ομοίωμα το σχήμα της περιοχής που πρόκειται να επικαλυπτεί και αποστέλλεται στη  γερμανική Bergmann, μαζί με δείγμα τριχών από τα μαλλιά του ενδιαφερόμενου.

Στα εργαστήρια της Bergmann, πραγματοποιείται ανάλυση προδιαγραφών και χρώματος του δείγματος και στη συνέχεια επιλέγονται τρίχες, φυσικές ή τεχνητές, οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη ποιοτική και αισθητική συμβατότητα με τις τρίχες του δείγματος.

Παράλληλα, βάσει των προτύπων του ομοιώματος δημιουργείται μια λεπτή μεμβράνη, ένα είδος τεχνητού δέρματος, το οποίο θα τοποθετηθεί στην περιοχή της αραίωσης μεταξύ των υπολοίπων μαλλιών.

Οι επιλεγμένες τρίχες εμφυτεύονται στο δεύτερο δέρμα και δημιουργείται το σύστημα.
Κατά τη δημιουργία του λαμβάνονται υπόψη όλες οι απαραίτητες παράμετροι, όπως η ακριβής απόχρωση και ο τύπος της τρίχας, το χρώμα του δέρματος, η διεύθυνση της εμφύτευσης, οι ειδικές συνθήκες έκφυσης της περιοχής του τριχωτού που έχει την αραίωση.

Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 4 έως 10 εβδομάδες ανάλογα τις προδιαγραφές της παραγγελίας και τον όγκο των παραγγελιών.