Τεχνολογία Τριχοτεχνικής NEW AGE

Τεχνολογία Τριχοτεχνικής NEW AGE

Η τεχνική Προσθετικής Μαλλιών NEW AGE βασίζεται στη μοναδική τεχνολογία Hollywood και πρόκειται για μια, μη χειρουργική, επιλογή αποκατάστασης των μαλλιών.

Απευθύνεται σε περιπτώσεις που ο ενδιαφερόμενος επιθυμεί να έχει άμεσο αποτέλεσμα.
Δίχως να υποβληθεί σε επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει η απαραίτητη επάρκεια δότριας περιοχής ή η περιοχή προς κάλυψη είναι εκτεταμένη.

Επίσης σε γυναίκες με διάχυτη αραίωση ή ακόμα και σε παθήσεις του δέρματος όπως για παράδειγμα είναι η γυροειδής ή η ουλωτική αλωπεκία.
Σε πολλές περιπτώσεις δίνει μια ολοκληρωτική λύση στην αλωπεκία σε άντρες και γυναίκες.
Γενικά έχει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις οποιασδήποτε βαθμίδας και τύπου αραίωσης.

Είναι η κορυφαία τεχνική που ξεκίνησε να εφαρμόζεται στον κινηματογράφο για τους πρωταγωνιστές του Hollywood.
Στην Ελλάδα είναι μια ιδανική λύση των επωνύμων καθώς θεωρείται η «αόρατη» τεχνολογία.

Τα νέα μαλλιά έχουν απόλυτη επαφή με το δέρμα, χαρίζουν αίσθηση φυσικότητας, επιτρέπουν την άσκηση και κάθε είδους δραστηριότητες.

Τέλεια Μαλλιά με Φυσικό Αποτέλεσμα

Η τεχνική NEW AGE εφαρμόζεται στη Ελλάδα αποκλειστικά από την Bergmann Kord, δίνοντας τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις οποιασδήποτε βαθμίδας και τύπου αραίωσης.
Η συμπεριφορά των μαλλιών είναι όπως τα φυσικά, λούζονται, χτενίζονται και μπορούν να χρησιμοποιούνται κανονικά όλα τα προϊόντα styling.

Η περιοχή που πρόκειται να επικαλυφθεί αποτυπώνεται σε ένα ομοίωμα ανάλογα με το σχήμα και τη περιοχή και στη συνέχεια βάσει προτύπων δημιουργείται μια λεπτή βάση που ουσιαστικά πρόκειται για μια μεμβράνη ή ένα πλέγμα.
Στη συνέχεια επιλέγονται φυσικά μαλλιά συγκεκριμένης ποιότητας και χρώματος τα οποία εμφυτεύονται στη βάση.

Στη συνέχεια το σύστημα θα τοποθετηθεί στην περιοχή της αραίωσης ανάμεσα στα υπόλοιπα μαλλιά.

Ποια είναι τα Βήματα για τη Παραγγελία

Σε πρώτο στάδιο, αποτυπώνεται σε ειδικό ομοίωμα το σχήμα της περιοχής που πρόκειται να επικαλύπτει και αποστέλλεται στη  γερμανική Bergmann, μαζί με δείγμα τριχών από τα μαλλιά του ενδιαφερόμενου.

Στα εργαστήρια της Bergmann, πραγματοποιείται ανάλυση προδιαγραφών και χρώματος του δείγματος και στη συνέχεια επιλέγονται τρίχες, φυσικές ή τεχνητές, οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη ποιοτική και αισθητική συμβατότητα με τις τρίχες του δείγματος.

Παράλληλα, βάσει των προτύπων του ομοιώματος δημιουργείται μια λεπτή μεμβράνη, ένα είδος τεχνητού δέρματος, το οποίο θα τοποθετηθεί στην περιοχή της αραίωσης μεταξύ των υπολοίπων μαλλιών.

Οι επιλεγμένες τρίχες εμφυτεύονται στο δεύτερο δέρμα και δημιουργείται το σύστημα.
Κατά τη δημιουργία του λαμβάνονται υπόψη όλες οι απαραίτητες παράμετροι, όπως η ακριβής απόχρωση και ο τύπος της τρίχας, το χρώμα του δέρματος, η διεύθυνση της εμφύτευσης, οι ειδικές συνθήκες έκφυσης της περιοχής του τριχωτού που έχει την αραίωση.

Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 4 έως 10 εβδομάδες ανάλογα τις προδιαγραφές της παραγγελίας και τον όγκο των παραγγελιών.